Τετοια γελοιοποιηση, δεν ειχε ξανασυμβει στον καραμανλη

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑZONTAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...
Από την Παρασκευή το βράδυ, με απίστευτα λάθη στρατηγικής που διέπραξε το επιτελείο του Καραμανλή και κάτω από τον εκβιασμό και την πίεση να παραιτηθεί από υποψήφιος ο Μεϊμαράκης, το γραφείο του πρ. πρωθυπουργού με πρωτεργάτη τον Αντώναρο έβγαλε διαρροή υπέρ της υποψηφιότητάς του Μεϊμαράκη!..
Η διαρροή με εξαίρεση την πρώτη μέρα που βγήκε στο Mega, όχι μόνο δεν έπαιξε σε κανένα σοβαρό ΜΜΕ,
site ή blog αλλά αντιθέτως όπου έπαιξε, δημοσιεύθηκε εντελώς αρνητικά με πολύ άσχημο τρόπο για τον Κ. Καραμανλή.
Είναι πρωτοφανής η γκάφα που διέπραξε το γραφείο του Καραμανλή. Όχι μόνο γιατί εάν καταρρεύσει την Κυριακή ο Μεϊμαράκης ο ίδιος ο Καραμανλής θα εισπράξει μια τρομακτική αποτυχία, μεγαλύτερη και από την άστοχη παρέμβασή του στο δημοψήφισμα που βγήκε για να υποστηρίξει το "ΝΑΙ" αλλά και επειδή δυσαρέστησε σφόδρα και τους άλλους υποψηφίους αρχηγούς και πολύ περισσότερο τον κόσμο της ΝΔ που από τον Καραμανλή ζητά ότι έχει να πει να το λέει ο ίδιος και όχι φυσικά ο κάθε απίθανος Αντώναρος ή οποιοσδήποτε άλλος.
Δεν είναι τυχαίο ότι μια σειρά από στελέχη και βουλευτές του της ΝΔ αποδοκιμάζουν τον περιβάλλον του Καραμανλή, αφήνουν αιχμές και ασκούν κριτική στον ίδιο και γενικά είχε χρόνια να γελοιοποιηθεί σε αυτό το βαθμό ο πρ. πρωθυπουργός. Μάλλον, δεν είχε ποτέ γελοιοποιηθεί με αυτόν τρόπο!
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αυτά παθαίνει όποιος αφήνει τρίτα πρόσωπα να εκφράζονται για τον ίδιο...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα