Τετοια καταντια;

16:50 7/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΡΤ;
Γράφει ο Κ.Π.
Μιλώντας πριν από μια ώρα με υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου, μου επιβεβαίωσε, ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει την προτεραιότητα να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ. Οριστική...
απόφαση όμως δεν είχε ληφθεί λόγω των πολλαπλών αντιδράσεων μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και την εμμονή του κου Παππά να τον διορίσει. Αυτή τη στιγμή ο διορισμός του έχει μπολκαριστεί και τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Μέχρι αργά το βράδυ η αύριο
θα έχουμε εξελίξεις. Στο Ραδιομεγάρου και την ΕΡΤόπεν εξέφραζαν την εκπληξή τους σε έναν τέτοιο διορισμό. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά και για όσους πρόκειται να επιστρέψουν στο κτήριο, είναι «κόκινο» πανί». Όπως χαρακτηριστικά λένε, μια επιστροφή του Ταγματάρχη θα είναι τραγωδία για τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ και την ΕΡΤ.

Εμείς έχουμε μόνο ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, από τον υπουργό επικρατείας κο Νίκο Παππά:

Κύριε υπουργέ, 2 εκατ. σας ψήφισαν. Τόσα αξιόλογα στελέχη διαθέτει το κόμμα σας, δεν βρήκατε, ένα αξιόλογο πρόσωπο να αναλάβει την ΕΡΤ; Τόση ξηρασία έχει ο Συνασπισμός και προσπαθεί να κτίσει με υλικά κατεδάφισης;

Ο Ταγματάρχης, πέρα το ότι είναι συνιδιοκτήτης στο The Toc με την Έλλη Στάη δεν έχει κάτι να δώσει, δεν έχετε ένα φρέσκο πρόσωπο που θα σηματοδοτεί και την αλλαγή; Ο Λάμπης Ταγματάρχης δύσκολα θα παραμείνει στην ΕΡΤ, εάν τελικά τον διορίσουν. Παντού θα βρίσκει μπροστά του «πεπονόφλουδες». Ο ίδιος θα έπρεπε να έχει αρνηθεί και αν ακόμα είχε επίσημη πρόταση!

Αλέξη, στο έχω γράψει πολλές φορές. Πάρε βούρδουλα και ρίξε μερικά «γαμοσταυρίδια» σε συνεργάτες σου εντός Μαξίμου. Σε υπονομεύουν με ατυχείς αποφάσεις προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα, δώσε και μερικές «καρπαζιές» όταν χρειάζεται να ξυπνήσουν, γιατί αποκόπηκαν γρήγορα από την κοινωνία και το λαουτζίκο!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα