''θελουν να τους εχουμε στη φυλακη αντι να παιρνουμε τα χρηματα''...

22:18 8/10/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...
«Θέλουν να τους έχουμε στη φυλακή αντί να παίρνουμε τα χρήματα και να τα δίνουμε στον ελληνικό λαό» δήλωσε στον Alpha 98,9 ο δικηγόρος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ...
αναφερόμενος σε όσους αντιδρούν σε διάταξη που δίνει τη δυνατότητα να παίρνει το ελληνικό Δημόσιο τα χρήματα που έχουν υπεξαιρεθεί.
Θα μαζεύονταν πάνω από 1 δισ. αν ίσχυε αυτή η διάταξη, πρόσθεσε. «Έχουν όμως εμπάθεια να κλείσουν τους επωνύμους μέσα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δημητρακόπουλος
δήλωσε ότι από τη στιγμή που το δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορούμενοι είναι ένοχοι για τις αποδιδόμενες πράξεις –εξαιρουμένης της περίπτωσης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου - στους υπολοίπους οι ποινές είναι ανάλογες με το αδίκημα. «Είναι ποινές του μέτρου, δεν θα έλεγα ότι είναι υπερβολικές, είναι λογικές», συμπλήρωσε.
Κλείνοντας, δήλωσε ότι δεν θα ξανατοποθετηθεί για το θέμα της Χρυσής Αυγής, λόγω του προβλήματος που προέκυψε για τον Τ. Μπαλτάκο. «Του υποσχέθηκα και το λέω δημόσια να μην ξανατοποθετηθώ για το θέμα της ΧΑ. Είναι ανεπίτρεπτο να χρεώνουν δηλώσεις μου σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα» κατέληξε.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα