''θυλακες της χρυσης αυγης σε αστυνομια, διακαιοσυνη και εκτελεστικη εξουσια''...

15:51 23/9/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...
Για θύλακες της Χρυσής Αυγής μέσα στην Δικαιοσύνη, την αστυνομία, την εκτελεστική εξουσία και πλησίον ...
του πρωθυπουργού έκαναν λόγο ο Δ. Παπαδημούλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής.
Ο κ.
Παπαδημούλης, μιλώντας στον Alpha 989, είπε πως αν δεν ξηλωθούν μέσα από μηχανισμούς όπως η αστυνομία δυνάμεις που έκαναν πλάτη, ανεχόντουσαν και συνεργάζονταν με τη Χρυσή αυγή, η όλη ιστορία θα ξεφουσκώσει μόλις καταλαγιάσει το σοκ από την δολοφονία του Π. Φύσσα. «Είναι ολοφάνερο πως κάποιοι δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους απέναντι στη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «δεν έχουν εκδικαστεί ακόμη και φόνοι».
Αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, ότι είναι συκοφάντης αν δεν δώσει ονόματα, δήλωσε «λυπάμαι, δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσω». Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε πως οι σκληρές πολιτικές του μνημονίου σε συνδυασμό με τα φαινόμενα της διαφθοράς και της ατιμωρησίας διευκόλυναν την άνοδο του φασιστικού φαινομένου, ενώ χαρακτήρισε τη δημοσίευση της φωτογραφίας του Παύλου Φύσσα σε εφημερίδα ως εμπόριο, σκύλευση και τυμβωρυχία.
Από πλευράς της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως έχει προβεί σε καταγγελίες στη Βουλή για θύλακες της Χρυσής Αυγής και στην εκτελεστική εξουσία και πλησίουν του πρωθυπουργού, καθώς και για θύλακες σε πολλούς τομείς και στη δικαιοσύνη και την αστυνομία. «Επωνύμως έκανα καταγγελία στη Βουλή για συγκεκριμένη δικαστή, Εφέτη Αθηνών, με blog που είχε ρατσιστικές αναρτήσεις. Η συγκεκριμένη καταγγελία εκκρεμεί τρία χρόνια, έχω καλέσει τον υπουργό Δικαιοσύνης - ο οποίος τη γνωρίζει προσωπικά - να απαντήσει» δήλωσε.
Η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να δώσουν κάποιες εξηγήσεις για τη διερεύνηση συγκεκριμένων υποθέσεων, λέγοντας πως ελπίζει πως είναι ζήτημα μόνο εισαγγελικής βούλησης, καθώς είναι «ανησυχητικό και περίεργο» να λιμνάζουν στα συρτάρια αυτές οι υποθέσεις. Παράλληλα, κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για «παιχνίδι» πάνω στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, και ανέφερε πως το ζήτημα της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων πρέπει να συζητηθεί συνολικά. Σχολιάζοντας τις γερμανικές εκλογές, είπε πως κανένας αρχηγός κράτος δεν μπορεί να «μιλά για κυρίαρχα κράτη με αυτόν τον τρόπο».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα