Θυμα της κρισης δηλωνει ο ιδιοκτητης των bodyline

«Θύμα» της οικονομικής κρίσης είναι ο πελάτης του, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του 72χρονου Λ. Λεβή, ιδιοκτήτη της αλυσίδας ινστιτούτων αδυνατίσματος, ο οποίος μηνύθηκε από την 4η ΔΟΥ Αθηνών και συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία...
χθες, για οφειλές 625.663,47 ευρώ προς το Δημόσιο.
Είχε προχωρήσει σε διακανονισμό το 2009, όμως στη συνέχεια δεν είχε αποπληρώσει τις δόσεις
Ο
κατηγορούμενος έλαβε σήμερα τριήμερη προθεσμία από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του θέση.
Όπως είπε ο δικηγόρος του, ο 72χρονος επέλεξε να μην καταβάλει τα ποσά που οφείλει στο Δημόσιο, προκειμένου να είναι συνεπής στις καταβολές των μισθών των εργαζομένων της επιχείρησης του. Ανέφερε, επίσης, ότι ο επιχειρηματίας έχει ακίνητα στην κατοχή του η αξία των οποίων, όμως, έχει ήδη μειωθεί αρκετά.
Το όνομα Λεβή πηγαίνει πολύ πίσω στην ιστορία, αφού πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές οικογένειες Ελλήνων Εβραίων.

Ο Λέων και η σύζυγός του Εστέρ Λεβή ίδρυσαν το πρώτο κατάστημα «Bodyline» στις 14 Σεπτεμβρίου του 1968.Από την αρχή, η νέα εταιρεία υιοθέτησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής και στις συσκευές μασάζ.

Το 2006 η εταιρεία διέθετε 20 κέντρα στην Ελλάδα από την Ξάνθη μέχρι τα Χανιά και 3 στην Κύπρο και απασχολεί σε μόνιμη βάση 1.700 άτομα, τα οποία τις περιόδους αιχμής ξεπερνούν τα 2.000. Παρά τα φερόμενα οικονομικά προβλήματα, πάντως, η εταιρεία θεωρείται από τις πιο σημαντικές στον κλάδο της.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την τέταρτη σύλληψη που πραγματοποιούν τα κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας στην Αττική κατά τις τελευταίες μέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα