Το φεβρουαριο η επαναλειτουργια του "μακεδονια - παλλασ"

17:37 3/1/2013 - Πηγή: Fimotro

Επαναπρόσληψη του 95% των εργαζομένων στο «Μακεδονία Παλλάς» από τον νέο μισθωτή του ιστορικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, επιδιώκει η διοίκηση του ΙΚΑ, στο οποίο ανήκει...
η ιδιοκτησία του ακινήτου, «προσπάθεια που εκτιμάται ότι θα τελεσφορήσει», σύμφωνα με τον διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Στο πλαίσιο του προσωρινού διαγωνισμού για τη 12μηνη ενοικίαση του «Μακεδονία Παλάς», προβλέπεται η ανάληψη δέσμευσης από
τον νέο μισθωτή ότι θα επαναπροσλάβει τουλάχιστον το 80% των 120 εργαζομένων. Ωστόσο, κατά την υπογραφή της σύμβασης, το ΙΚΑ θα επιδιώξει να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για την επαναπρόσληψη κατ΄ ελάχιστον του 95% του προσωπικού.

Εν αναμονή των εξελίξεων, πάντως, το ξενοδοχείο -το οποίο διαχειριζόταν μέχρι πρότινος και επί 16ετία ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη (εταιρεία ΑΞΤΕ)- παραμένει κλειστό από τις 31 Δεκεμβρίου, με προοπτική να εντός του Φεβρουαρίου,όπως διευκρίνισε ο κ. Σπυρόπουλος. Αυτό θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του προαναφερθέντος διαγωνισμού, η οποία αναμένεται στις 25/1.
Keywords
Τυχαία Θέματα