Το προσωπο «κλειδι» των επιδοξων «νονων» της πατρας

12:53 22/4/2013 - Πηγή: Fimotro
ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΓράφει ο Βασίλης ΧήτοςΑυτός είναι ο καταζητούμενος ληστής τραπεζών Δημήτρης Βαρβαρέσος για τον οποίο υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως έδωσε με την…
αυτοπρόσωπη παρουσία του το έναυσμα για την αλληλοεξόντωση των «Μπράβων της Πάτρας». Μάλιστα οι διωκτικές αρχές θεωρούν πως ίσως να είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στην διπλή δολοφονία της Τετάρτης.
Στο αιματοβαμμένο σίριαλ πάντως η συνέχεια δόθηκε το Σάββατο μέρα μεσημέρι. Τον αδελφό του Κώστα Φράγκου που δολοφονήθηκε
το ξημέρωμα της Τετάρτης, έξω από μπαρ μαζί με φίλο του, θεωρούν οι αρχές ως τον υπ’ αριθμόν 1 ύποπτο για την εκτέλεση του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα, προχθές στην οδό Ανθείας.
Το τελευταίο θύμα μάλιστα γνωστός από παλαιότερες υποθέσεις εκβιασμού, είναι αδελφός εν ενεργεία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα. Ο αδελφός του Φράγκου πίστευε πως ο Τσίρκας έδωσε την εντολή για την φονική ενέδρα της Τετάρτης και οι αρχές θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως είναι ο συνοδηγός του τζιπ Terios που με το πιστόλι των 7,65 mm κυνήγησε και σκότωσε τον 38χρονο Τσίρκα που οδηγούσε την ασημί BMW στην οδό Ανθείας. Ο οπλοφόρος έριξε επτά συνολικά σφαίρες, τόσοι ήταν οι κάλυκες των 7,65 mm αλλά και οι τρεις βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.
Ο Αλέξης Φράγκος πυροβόλησε και τον 26χρονο συνοδηγό Βαρβαρέσο Διονύση αλλά οι δυο σφαίρες τον βρήκαν ξυστά στο αριστερό φρύδι και την κοιλιά. Πιο άτυχος στάθηκε ο τρίτος της παρέας -31 ετών- που εγκλωβίστηκε στο πίσω κάθισμα του δίπορτου ΙΧ και τώρα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, σε αντίθεση με τον Βαρβαρέσο που πρόλαβε άνοιξε την πόρτα και έτρεξε με τα πόδια. Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως στην διπλή εκτέλεση της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να πήρε … ενεργό μέρος ο καταζητούμενος ληστής τραπεζών Δημήτρης Βαρβαρέσος, αδελφός του Διονύση.
Έτσι λένε οι πληροφορίες πως εξηγείται και το μένος του αδελφού Αλέξη Φράγκου να σκοτώσει εκτός από τον Τσίρκα και τον αδελφό Βαρβαρέσο. Ο Δημήτρης Βαρβαρέσος καταζητείται μαζί με συνεργό του ονόματι Δήμου και για ληστεία που είχαν κάνει στην Ρόδο τον Σεπτέμβριο του 2011.
Στο τζιπ με συνοδηγό τον Φράγκο επέβαινε και μια γυναίκα που ήταν στο πίσω κάθισμα και έγινε «αυτόπτης μάρτυρας» της βεντέτας των επίδοξων «Νονών» της Πάτρας! Στη Στάμνα Μεσολογγίου αυτήν την ώρα γίνεται η κηδεία του Παναγιώτη Τσίρκα. Απέναντι πέρασε η … μισή Πάτρα καθώς ο 38χρονος είχε μεγάλο κύκλο επαφών ..!
Keywords
Αναζητήσεις
οι μπραβοι της πατρας
Τυχαία Θέματα