Το τελευταιο μεγαλο λαθος

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
ακόμα και σε ένα παιδί της πρώτης δημοτικού να εξηγήσεις την ιστορία Βενιζέλου-Ισκαντάρ Σάφα-Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, θα καταλάβει ότι πρόκειται για σκαστό σκάνδαλο. Το οποίο δε γνωρίζουμε αν υλοποιήθηκε λόγω...
τραγικής ανεπάρκειας των εμπλεκομένων τότε κυβερνητικών παραγόντων ή λόγω άλλων ιδιοτελών σκοπών, πάντως υλοποιήθηκε με σκανδαλώδη τρόπο.

Το ότι σήμερα το μεσημέρι ο Σίμος Κεδίκογλου θέλησε να καλύψει τον αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης Βενιζέλο,
αρνούμενος αυτά που το ίδιο του το κόμμα πρέσβευε για το θέμα μόλις πριν λίγο καιρό, προκαλεί γέλιο πικρό στους σκεπτόμενους πολίτες που αναρωτιούνται, πόσο πιο χαμηλά ακόμα θα πέσουν για να μη χάσουν τις κυβερνητικές καρέκλες τους;

Φυσικά οι κανονικές δημοσκοπήσεις που δεν εκπορεύονται από το φαξ του Μαξίμου και ο σφυγμός της κοινωνίας όπως τον αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, λένε ότι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης καταρρέουν, σπρώχνοντας το Σύριζα προς την εξουσία.
Οι πρακτικές να αναιρούν κάθε μήνα την ιδεολογία τους, τα πιστεύω τους και την πολιτική ηθική τους, ανάλογα με το μικροκομματικό τους συμφέρον δεν επιδοκιμάζονται από κανέναν σώφρονα πολίτη. Αντίθετα του δημιουργούν μεγαλύτερη οργή κι αγανάκτηση γιατί αισθάνεται ότι κάποια πολιτικά τίποτα, τον περνάνε για ηλίθιο.

Ναι κύριε Κεδίκογλου, όλα καλά τα έκανε ο Βενιζέλος με τα ναυπηγεία και με διαφάνεια. Γι αυτό δώσαμε ένα σκασμό λεφτά και δεν παραλάβαμε ούτε βίδα..! Απλά να ξέρετε ότι η στήριξη στο Βενιζέλο θα είναι το τελευταίο μεγάλο λάθος σας..!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα