Το τελος της νδ (οπως την ξεραμε...)

11:56 26/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Ο αναξιοπαθούντας Άδωνης που κατά δήλωσή του έμεινε μόλις με 30.000 ευρώ, μετά τις άστοχες "επιχειρηματικές" του κινήσεις (βλέπε τα απούλητα tablets με ενσωματωμένη την αρχαία...
ελληνική γραμματεία, αλήθεια αυτοί οι φωστήρες θα μας σώσουν;) δεν αποκλείει - λέει - να είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Ν.Δ.
Εγώ όμως αποκλείω με βεβαιότητα η Ν.Δ. να ξαναδεί κυβέρνηση με αυτά τα φυντάνια του ΛΑΟΣ, που τι παράξενο αλήθεια, βρίσκουν πρόσφορο βήμα και
στασίδι να αναπτύσσουν τις πραγματικά ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ και ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ απόψεις τους, σε κανάλια και λοιπά ΜΜΕ που κατά τα άλλα σκίζουν τα ιμάτια τους υπέρ της κεντρώας και μετριοπαθούς κατεύθυνσης στην πολιτική της Χώρας. Ουαί υμίν Υποκριτές και Φαρισαίοι, τίποτε άλλο!
Υ.Γ. Για να ξεγυμνωθεί τελείως αυτή η γλίτσα του πολιτικού συστήματος και να πέσει ΤΟ γέλιο, θα πρότεινα στον Φίλη που είναι Υπουργός Παιδείας να αγοράσει κοψοχρονιάς τα αδιάθετα tablets του Άδωνη και να τα διαθέσει στα Γυμνάσια και Λύκεια της Χώρας.
Με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ θα βγεί ο ΛΑΟ-λιγούρης μόλις ξεσκαρτάρει το στοκ εμπόρευμα!!! Μπροστά στο παραδάκι - που σημειωτέον είναι και το ΜΟΝΟ πράγμα που πιστεύει πραγματικά αυτός ο παραδόπιστος, όλα τα άλλα που λέει και για τα οποία εκφέρει δημόσιο λόγο είναι μουσαντένια - θα δούμε τέτοια κυβίστηση και τέτοια στροφή, που μπροστά του η Nadia Comaneci θα είναι μαθητούδι!
Keywords
Τυχαία Θέματα