Τον έσωσαν τα τραγικά λάθη του συριζα

17:06 2/7/2021 - Πηγή: Fimotro
Εάν δεν ζητούσαν την παραίτησή του σήμερα δεν θα ήταν υπουργόςΑναβαθμισμένος ο Μ. Χρυσοχοίδης μετά τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ

Οι τελευταίες επιτυχίες της ΕΛΑΣ σιγούρεψαν τη θέση του Μ. Χρυσοχοίδη στο υπουργείο και κλείδωσε η κάθοδός του στο Δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας με μεγάλες πιθανότητες να έρθει πρώτος και μάλιστα με διαφορά. Αυτό τόνιζαν συνεργάτες του πρωθυπουργού, πάντα σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ

σε ένα χρονικό διάστημα που δεν πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός. Από τον Σεπτέμβριο όμως όλα είναι ανοιχτά και ο ανασχηματισμός είναι πιθανός λίγο πριν ή λίγο μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό, μόνο τυχαία δεν ήταν σήμερα η έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Μ. Χρυσοχοίδη. Είχε σοβαρό πολιτικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και αν δεν τον άλλαξε ο πρωθυπουργός ήταν διότι δεν είχε στόχο να κάνει τώρα ανασχηματισμό και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διέπραξε σοβαρά πολιτικά λάθη ζητώντας την παραίτησή του, ένα αίτημα το οποίο δεν θα ικανοποιούσε ποτέ ο Κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο πρωθυπουργός είχε προβληματιστεί έντονα με τον Μ. Χρυσοχοίδη. Οι αποτυχίες της ΕΛΑΣ ακουμπούσαν το αίτημα της μεσαίας τάξης που ήθελε πάταξη της εγκληματικότητας και αποτελέσματα στη μάχη με το έγκλημα. Για τον Κ. Μητσοτάκη ήταν σημαντικό θέμα αυτό. Δεν έπρεπε να απογοητεύσει τα αιτήματα της μεσαίας τάξης και ζητούσε απαιτητικά αποτελεσματικότητα και λύσεις.

Τελικά, δυο μήνες μετά η ΕΛΑΣ έφερε αποτελέσματα και επιτυχία γι αυτό ήθελε σήμερα να τα πιστωθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Η μεθοδική και συστηματική δουλειά οδήγησε στη σύλληψη Χρήστου Παππά», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως η σύλληψη του είναι η τέταρτη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας το τελευταίο 15νθήμερο.

«Συγχαίρω την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τον παρόντα διοικητή της και τον παρόντα αρχιστράτηγο για τη δουλειά τους. Η σύλληψη του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών, Χρήστου Παππά, είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Προηγήθηκαν η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, στη Ζάκυνθο καθώς και ο εντοπισμός των κλεμμένων έργων από την Εθνική Πινακοθήκη.»

«Η ελληνική αστυνομία θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική στη μάχη και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Το αποτέλεσμα μετρά. Και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό η ΕΛΑΣ είχε επιτυχίες. Όμως θα ήταν διαφορετική η πορεία του Μ. Χρυσοχοίδη εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέπραττε το λάθος να ζητήσει την παραίτησή του. Θα τον είχε αποπέμψει ο πρωθυπουργός. Τα τραγικά λάθη του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν ο καλύτερος σύμμαχος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη…

Fimotro

The post Τον έσωσαν τα τραγικά λάθη του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα