Τον ρολο της αντιμνημονιακης συνιστωσας θα παιξει η δημ.αρ

17:43 19/6/2012 - Πηγή: Fimotro
ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
Έντονες είναι οι ζυμώσεις και οι διαβουλεύσεις στο χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην προσπάθεια των τελευταίων ωρών για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Ο Φώτης Κουβέλης επιμένει τόσο στις γραπτές εγγυήσεις από τους...
Σαμαρά και Βενιζέλο,-πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις,
που θα αφορούν πρωτίστως στα κρίσιμα υπουργεία (υγείας, εργασίας, παιδείας, και προστασίας του πολίτη).
Το δεύτερο ισχυρό του χαρτί, είναι η αξιοπιστία των προσώπων που θα μετέχουν σ’ αυτή την κυβέρνηση. Έτσι, τα «όχι» σε ακροδεξιά στοιχεία ακούγονται από πάμπολλες φωνές της Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ το ίδιο ισχύει και για όσους διατέλεσαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.
Η κρίσιμη συνεδρίαση πάντως της Κεντρικής Επιτροπής είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες θα εισηγηθεί να αξιοποιηθούν πρόσωπα μη κομματικά, εξωκοινοβουλευτικά, ώστε να μπορέσει ευκολότερα να «παίξει» το ρόλο της αντιμνημονιακής συνιστώσας δίχως μάλιστα να τσαλακωθεί πολιτικά…!
Άλλωστε τα πηγαδάκια στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση που τράβηξε ως αργά τα βράδυ, έκαναν λόγο «Για πράγματα που πρέπει να γίνουν για το λαό…, ειδάλλως θα μας πάρουν με τις πέτρες»!
Keywords
Τυχαία Θέματα