Τραγικό κοουτσάρισμα – τον έσωσαν ο σα με τον σεμέντο

21:52 23/7/2019 - Πηγή: Fimotro
Με θετικό αποτέλεσμα έφυγε από την Τσεχία ο Ολυμπιακός, η εικόνα όμως της ομάδας αποκαρδιωτική

Πως λέγεται ένας προπονητής που του έχουν αγοράσει τόσους παίκτες και στον πρώτο επίσημο Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του βάζει βασικούς τους Μπουχαλάκη, Μασούρα, Αβραάμ και Γκερέρο; Με επιεική χαρακτηρισμό, αυτός ο προπονητής είναι μυρωδιάς! Αυτός ο Μάρτινς που ταλαιπωρεί τον εαυτό του και τον Ολυμπιακό μαζί δεν είναι σε θέση όχι μόνο

να αξιοποιήσει τα μετεγγραφικά αποκτήματα αλλά ούτε να σχεδιάσει έστω μια οργανωμένη επίθεση. Αμπαλοσύνη και μπάλα Γ’ Εθνικής. Αν δεν υπήρχε ο Σα και ο Σεμέντο ο Μάρτινς θα έφευγε από την Τσεχία με τρια γκολ. Απαράδεκτη επιλογή να είναι αυτός ο άνθρωπος στον πάγκο του Ολυμπιακού.  Επειδή όμως δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά η ιδιοκτησία της ομάδας, ας τον λουστεί μέχρι να τον διώξει εκεί κοντά στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Στο ματς τώρα. Με μηδέν φάσεις και χωρίς να φανεί στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός πήρε 0-0 μέσα στην Τσεχία, απογοητεύοντας με το ποδόσφαιρο που έπαιξε και τους λιγότερο απαιτητικούς φιλάθλους του. Για τον Μάρτινς μπορεί να είναι και επιτυχία το αποτέλεσμα, για έναν κανονικό φίλαθλο του Ολυμπιακού, η διαπίστωση είναι κοινή. Ο πορτογάλος προπονητής δεν κάνει γι αυτό το επίπεδο. Στα θετικά ότι ο Σεμέδο με τον Μπα θα βελτιώσουν την άμυνα της ομάδας και δεν θα τρώει γελοία γκολ που έτρωγε πέρσι. Η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη Τρίτη στο «Καραϊσκάκης«. Αν παίξει πάντως έτσι και στα επόμενα παιχνίδια να μην περιμένει κανείς κάποια διάκριση στην Ευρωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα