ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

23:46 8/11/2011 - Πηγή: Fimotro
Συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργός Γιώργο Παπανδρέου, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και τον ίδιο πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με σκοπό την εξεύρεση της κατάλληλης σύνθεσης για τη νέα
κυβέρνηση και τον ενδεδειγμένο...
πρωθυπουργός. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε την Τρίτη: «Εργώδης τοκετός, παλίνδρομος η κύηση, σε κίνδυνο το έμβρυο. Για να σωθεί, χρειάζεται η άμεση παρέμβαση.

» Και άμεση παρέμβαση είναι να βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου και εγώ, να βρούμε την κατάλληλη σύνθεση και τον πιο ενδεδειγμένο για πρωθυπουργό. Όσο το ψάχνουνε, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, τόσο μας κοροϊδεύει η Ευρώπη, τόσο ανασφαλής αισθάνεται ο Έλληνας.

» Αυτά θέλουν ξεκάθαρες κουβέντες. Αν περιμένουν ο καθένας τι θα πουν οι ογδόντα τόσοι βουλευτές του Σαμαρά και οι εκατόν πενήντα τόσοι του Παπανδρέου, δεν πρόκειται να ξημερώσει. Εάν έχουν όρεξη να δώσουμε λύση. Διαφορετικά το πράγμα χαλάει».

Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Τρίτη, παρομοίασε με αποτυχημένο προξενιό τις προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει κουμπάρος σε έναν τέτοιο γάμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα