Τσιπρας : ο σαμαρας ειναι να ικανος να σκηνοθετησει ακομη και bankrun!!!

Ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο ο Αλ Τσίπρας με νέα προσωπική επίθεση κατά του Α. Σαμαρά τον οποίο κατηγόρησε ότι «είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων...
φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».
Σε έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας παρουσία του επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος
στην πλ. Κουμουνδούρου ο Αλ Τσίπρας στηλίτευσε την επικοινωνιακή τακτική ης συγκυβέρνησης σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνοντας την επίθεση του κατά του πρωθυπουργού ανέφερε ότι «Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα.
Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων».
«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής» είπε ο κ. Τσίπρας στο διευρυμένο κομματικό όργανο το οποίο θα συνεδριάσει και αύριο συμπληρώνοντας ότι «Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν».
Μάλιστα οπ κ. Τσίπρα επικαλέστηκε και τη δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου η οποία όπως είπε «προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών.
Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία.
Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα