Βασικη επιλογη

17:43 9/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
σχετικά με το ''σοκ'' που έχει υποστεί η κοινή γνώμη (αλλά κι ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης) κι εκφράζεται από διάφορα sites (δεν ξέρω αν θα εκφραστεί το βράδυ και από το Μega), εξαιτίας ενός βίντεο...
φερόμενου ως στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε αντάρτικο πόλεων, θέλω να σημειώσω το εξής:
Πέρσι το καλοκαίρι, όταν το Σύνταγμα
γέμιζε κάθε απόγευμα από Αγανακτισμένους πολίτες, όλα τα μέσα, κάλυπταν με θαυμασμό το γεγονός. Και η κοινή γνώμη ήταν συντριπτικά μαζί τους. Κι όταν η πλατεία άδειασε με τη σκληρή επέμβαση της αστυνομίας ξαφνικά ένα πρωί, όλοι την ''έπεσαν'' στην αστυνομία.
Αν θυμάμαι καλά, οι Αγανακτισμένοι μιλούσαν για επανάσταση, για κρεμάλες, για Γουδή, για φωτιά στο μπουρδέλο τη Βουλή! Τότε όλα αυτά ήταν περίπου αυτονόητα και αποδεκτά!
Κάτω το μνημόνιο, κρέμασμα στους προδότες πολιτικούς που το υπέγραψαν!!!
Πως όμως είχαν φανταστεί κάποιοι την επανάσταση του πολίτη απέναντι στο οπλισμένο κράτος; Με τι θα πολεμήσει ο πολίτης, με τα iphone;
Και που είναι το παράλογο σ' αυτά που λέει ο φερόμενος ως συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ; Αν θέλεις να επαναστατήσεις (και να επικρατήσεις) ενάντια στο τυραννικό κράτος τού Μνημονίου, πρέπει να οπλιστείς με ότι πιο αποτελεσματικό (και με θάρρος πάνω απ' όλα).
Εκτός κι αν η αγανάκτησή σου, είναι μικρότερη από το φόβο σου μήπως και χάσεις τη βόλεψή σου, (έστω κι αν αυτή είναι περιορισμένη πια)... Εκτός κι αν είναι ο Σαμαράς, το λιμάνι του κάθε φοβισμένου Έλληνα,που τρέμει μη φύγει από την Ευρώπη, που εν τω μεταξύ τον έχει πατήσει με τη μπότα της στο σβέρκο.
Πρέπει να διαλέξουμε αν είμαστε Επαναστάτες Αγανακτισμένοι ή Βολεμένοι Φοβισμένοι. Εγώ θα δικαιώσω κάθε συμπεριφορά, αρκεί να είναι σε λογική συνάρτηση με τη βασική αυτή επιλογή!
Keywords
Τυχαία Θέματα