ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ

08:00 20/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Τοπικές βροχές στην ανατολική νησιωτική χωρα και πρόσκαιρα το απόγευμα στα ηπειρωτικά αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα, Μ.Τετάρτη. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ...

στο Αιγαίο.
Αναλυτικά:
Μακεδονία, Θράκη: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι:
βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: στα νησιά του Ιονίου γενικά αίθριος και μονο το πρωί στα νοτια θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και γρήγορη βελτίωση.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βραδυ βορειοανατολικοί. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση το βραδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα