Βουτιες στα λασπη!

14:33 4/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Καλημέρα σας από το Ραδιομέγαρο, συνδεόμαστε ζωντανά για να σας μεταδώσουμε τον αγώνα κιχ-boxing σε υγρό και λασπωμένο τεραίν και μέσα στο σιδερένιο "κλουβί με τις τρελλές". Βουτiιές στη λάσπη λοιπόν από το...
Ραδιομέγαρο, όλα τα χτυπήματα -και κάτω από τη ζώνη επιτρέπονται, σε έναν αγώνα όπου "there will be only one" , δηλαδή τελικά θα μείνει (;;;;) μόνο ένας (;;;;;).
Για περισσότερο ενδιαφέρον, και οι δύο μαχητές ειναι απόφοιτοι της Νομικής:

Στην αριστερή γωνία ο "μαλλιαρός γίγαντας" που αυτοαποκαλείται "πρόεδρος". Καθηγητής εμπορικού δικαίου, (φαίνεται
όμως ότι στα άλλα μαθήματα της νομικής δεν πήγαινε), εχει ήδη ένα προληπτικό χτύπημα υπέρ του: αρνείται να συντάξει ημερήσια διάταξη του επόμενου ΔΣ της Πέμπτης 6/9/2012 για την πρόσληψη του Λιάτσου και την τοποθέτηση των Γενικών Διευθυντών Τεχνικών Υπηρεσιών και Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών - και οι τρείς αποτελούν προσωπικά "pick" (επιλογές από το σωρό, πανέρι κτλ) του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο οποίος ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Λένε λοιπόν στον μαλλιαρό γίγαντα "πρόεδρο" ότι αν είναι έτσι "πρέπει να παραιτηθείς", και αυτός , με απόλυτα έγκυρη ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ (κ. διορθωτά, μην το αλλάξεις το "γνωμάτευση", οι αναγνώστες του fimotro ειναι ανωτέρας κοινωνικής μόρφωσης και γνωρίζουν ότι οι δικηγόροι εκδίδουν γνωμοδοτήσεις και ότι γνωματεύσεις εκδίδουν οι γυναικολόγοι), ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ, δηλαδη τον ΒΒ. (κ. διορθωτά, επίσης προσοχή, δεν μιλάω για τον κινηματογραφικό πράκτορα ΘΒ αλλά για τον πρόεδρο του οργανισμού ανασυγκρότησης επιχειρήσεως "μασα εις βάρος του δημοσίου").

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!!
Στη δεξιά γωνία ο "γκριζ-λι" που αυτοαποκαλείται "σύμβουλος". Απόφοιτος της νομικής και αυτός, είχε ήδη κάνει μία κίνηση συμβιβασμού προς τους προηγούμενους, ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΝΓΚ, ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. Η κινηση δεν εκτιμήθηκε, και έτσι εισπράτει το λάκτισμα από τον "πρόεδρο" σε πολύ μαλακό σημεί που προκαλεί και πολύ πόνο!!!

Πως ήξερε όμως ο "μαλλιαρός γίγαντας" που ακριβώς ειναι το αδύνατο σημείο του "γκρίζ-λι"; Αφού έχει δικό του τον "διαιτητή", απόφοιτο της νομικής και από την παλία ομάδα "ανασυγκρότησης επιχειρήσεως κτλ".

Ο "γκριζ-λι" ο οποίος σκέφτηκε "να κρατήσουμε τον ίδιο διαιτητή γιατί ειναι ισόβιος και δεν μπορούμε να τον δίωξουμε ούτε στα ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ του χρόνια" και πίστεψε, ο αφελής μαχητής των δρόμων, ότι θα το εκτιμήσει. Και εκεί που το σκεφτόταν, έφαγε την πρώτη κλωτσιά στα ....α...ρ....χ.

------ Διακόπτουμε την ζωντανή σύνδεση με το ραδιομέγαρο και πάμε αμέσως Μαξίμου, στον πολιτικό μας συντάκτη "και γω νόμιζα ότι ο Σαμαράς κυβερνούσε, αλλά τώρα τάχω καλά με το Βενιζέλο"

"Τα ουρλιαχτά,αγαπητή Ελλη, φτάσαν στο Μαξίμου, ο Μουρούτης σήκωσε το κεφάλι από το twitter, "ανατσουτσούριστηκε" και πήγε στον Σαμαρά,
Keywords
Τυχαία Θέματα