Υπαρχει νομιμοτητα και ισονομια στην εργοσε;

13:40 14/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Αγαπητό Fimotro,
Στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. που συμμετέχει ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΕΡΓΟΣΕ εκπροσωπεί και διευθύνει όμιλο εταιριών εντός και εκτός Ελλάδος με αντικείμενο την...
εμπορία και τοποθέτηση εξειδικευμένων υλικών για μεγάλα δομικά έργα και τα οποία έχουν τοποθετηθεί από εργολάβους σε έργα της ΕΡΓΟΣΕ!
Το εν λόγω στέλεχος και εκπρόσωπος των εργαζομένων, θέση στην οποία επιμελώς στόχευε από τετραετίας με άλλα βέβαια κομματικά χρώματα, ενημέρωσε προ μηνών την τότε διοίκηση ότι
επρόκειτο να συμμετέχει σε μη κερδοσκοπικό μηχανισμό για επιστημονική έρευνα και ζητούσε έγκριση σχετικά, αλλά δυστυχώς τα καταστατικά των εταιριών του άλλα λένε.
Αν και όλα αυτά αποτελούν κοινό μυστικό τόσο στο προσωπικό της ΕΡΓΟΣΕ όσο και στους εργολάβους, αφού υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα, η Διοίκηση της εταιρίας παρόλο που είχε ενημερωθεί έγκαιρα με πληθώρα στοιχείων καταστατικών εταιριών κ.τ.λ δεν έχει προβεί σε καμμία ενέργεια για την κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού της, το οποίο απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε παράλληλη απασχόληση (ακόμη και αμισθί) και μάλιστα προβλέπει αυτοδίκαια καταγγελία της σύμβασης εργασίας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κάλυψη έρχεται από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. στα πλαίσια των "ισορροπιών" εντός του Δ.Σ της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. εναντίον του Διευθύνοντος, όπως άλλωστε συμβαίνει σε περιπτώσεις δυαρχίας και μάλιστα με διαφορετική πολιτική και ηθική προέλευση.
Υπάρχει επιτέλους νομιμότητα και ισονομία σε αυτήν την εταιρία;
Ευχαριστώ...
Π.Α.
Keywords
Τυχαία Θέματα