ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ 20% ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΙΧ ΑΠΟ ΤΟ 2009

10:11 9/11/2011 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίζεται η βουτιά... στην κατανάλωση καυσίμων αυτοκινήτου και από το 2009 μέχρι και σήμερα η ζήτηση έχει υποχωρήσει κατά 20%. Μπροστά σε αυτά τα νέα δεδομένα, οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών προχωρούν στη διάθεση νέων προϊόντων, τεχνολογικά...
εξελιγμένων, ώστε να προσφέρουν εξοικονόμηση κατανάλωσης. Ταυτόχρονα οι εταιρείες, πέρα από αυτή την προσπάθεια απόκτησης μεριδίων αγοράς, πιέζουν για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων, αλλά και την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών καυσίμων.
Προς
αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Shell, και όπως έκανε γνωστό ο Γ. Θεοδωρίδης, γενικός διευθυντής της Coral A.E. -της εταιρείας που είναι επίσημος δικαιούχος των σημάτων της βρετανικής πολυεθνικής-, ξεκινά η διάθεση των νέων καυσίμων Shell FuelShave, που αντικαθιστούν πλήρως την απλή αμόλυβδη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης. Το κόστος παραμένει το ίδιο και οι οδηγοί ΙΧ θα έχουν εξοικονόμηση έως και ένα λίτρο σε κάθε γέμισμα 50 λίτρων.
Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι η κατανάλωση καυσίμων αυτοκινήτου έχει πέσει το οκτάμηνο 10%, ενώ ισόποση ήταν και η μείωση το 2010.
Keywords
Τυχαία Θέματα