Άννα Βίσση: Αυτός ήταν ο άνδρας που ερωτεύτηκε και που άφησε για την καριέρα της [vid & pics

20:35 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Άννα Βίσση: Η Άννα Βίσση είναι αδιαμφισβήτητα εκτός από μεγάλη τραγουδίστρια και πολύ ωραία γυναίκα. Και μάλιστα μια γυναίκα που είναι γεμάτη από ζωή εμπειρίες και έρωτα.  Η Άννα Βίσση  έζησε όλα αυτά τα χρόνια  μεγάλους έρωτες που την στιγμάτισαν και την ενέπνευσαν!

Ωστόσο ένας από τους μεγάλους της έρωτες, ο πρώτος επώνυμος έρωτάς της, ήταν ο διάσημος κύπριος τραγουδιστής Δώρος Γεωργιάδης. Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι ήταν ο μεγάλος έρωτας της, η σχέση τους ωστόσο  κράτησε μόνο 3 μήνες αφού χώρισαν καθώς η τότε νεαρή τραγουδίστρια, άφηνε την Κύπρο

για να  κυνηγήσει το όνειρό της, που ήταν το τραγούδι, στην Ελλάδα.

Ο μεγάλος έρωτας της Βίσση, Δώρος Γεωργιάδης.

Ο επόμενος άντρας που μέλλει να σημαδέψει την ζωή της, τόσο ερωτικά όσο και καλλιτεχνικά ήταν ο Νίκος Καρβέλας. Η γνωριμία τους έγινε στο στούντιο, όπου η Άννα Βίσση πήγε να γνωρίσει τον ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη. Εκείνη με την πρώτη ματιά δεν θα νιώσει απολύτως τίποτα. Εκείνος θα την ερωτευτεί. Θα την διεκδικήσει και μερικά χρόνια μετά θα την καταφέρει φιλώντας την ξαφνικά μετά από μια πρόβα!

Θα παντρευτούν και θα αποκτήσουν και μια κόρη, τη Σοφία. Το ζευγάρι αυτό της ελληνικής showbiz, θα μείνει στην ιστορία. Έζησαν έναν έρωτα θυελλώδη, χώρισαν το 1990, βρέθηκαν στο πλευρό άλλων ανθρώπων αλλά παρόλα  αυτά παραμένουν… ένα. Έχουν άριστες σχέσεις και πολύ αγάπη μεταξύ τους. Εξάλλου θα τους ενώνει για πάντα ο καρπός του έρωτάς τους, η Σοφία όπως και τα εγγόνια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα