Μπράντον Πολ: Ο πιθανός αντικαταστάτης του και το κάτι… παραπάνω [vids]

Μπράντον Πολ: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. Αδιαμφισβήτητα, με το τιμόνι στον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπάρχει μία παραπάνω αισιοδοξία. Είναι Έλληνας, γνωρίζει την ομάδα και έχει απόλυτη ταύτιση με τον σύλλογο. Έτσι, στον σχεδιασμό πρωτίστως παίρνουν προτεραιότητα οι αποχωρήσεις και μετέπειτα οι προσθήκες. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αποδέσμευση μεγάλου συμβολαίου. Ένα από αυτά είναι του Μπράντον Πολ.

Ο Αμερικανός γκαρντ άρχισε μουδιασμένα, αλλά μετέπειτα βρήκε την φόρμα του. Ωστόσο, πρόκειται για παίκτη που δεν έχει

σταθερή απόδοση με τις μεταπτώσεις να είναι μία μεγάλη αδυναμία του. Σε 27 ματς μέτρησε 8.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 8.19 PIR (σύστημα αξιολόγησης). Χαμηλά στατιστικά για την προοπτική που αποκτήθηκε και τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Μπρόκχοφ σε πρώτο πλάνο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται. Ο Coach-B έχει στο μυαλό του εντελώς άλλον Ολυμπιακό από τον υπάρχον και ο σχεδιασμός αναμένεται να είναι διαφορετικός. Έτσι, σε πιθανή αποχώρηση Πολ, εξίσου πιθανή είναι η προσθήκη του Ράιαν Μπρόκχοφ. Μπορεί ο Αυστραλός να είναι «3» αλλά υπό συνθήκες μπορεί να αγωνιστεί ως σούτινγκ γκαρντ και να προσφέρει το κλασικό σουτ που «πονάει» ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται σε επαφές μαζί του,  και προσπαθεί να τον πείσει να γίνει «ερυθρόλευκος». Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τον Μπρόκχοφ. Εφές και ΤΣΣΚΑ τον εξετάζουν και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, εάν του κάνουν επίσημη πρόταση είναι δύσκολο να την «ματσάρει» ο Ολυμπιακός. Επομένως, για παν ενδεχόμενο, στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Λόιντ της Βαλένθια κι άλλων παικτών.

Μόνο εάν βρεθεί το κάτι παραπάνω ο Ολυμπιακός θα αφήσει την περίπτωση του Μπρόκχοφ και θα κάνει κίνηση. Η σαφέστατη προτεραιότητα του Μπαρτζώκα είναι να έχει παίκτες στο δυναμικό του που θα έχουν μία υποτυπώδη ευρωπαϊκή εμπειρία και να μην πάει ο Ολυμπιακός ξανά σε περιπτώσεις Μπόλντγουϊν.

Μόνο έτσι θα μείνει ο Πολ

Όπως προείπαμε, μπορεί να μην ενθουσίασε ο Πολ και να είχε κάποιες εκλάμψεις, αλλά δεν πρόκειται για παίκτη που η αξία του και η ποιότητα είναι χαμηλή. Ο μόνος τρόπος να παραμείνει στον Ολυμπιακό είναι να μην βρεθεί κάτι… καλύτερο και συνδυαστικά να ρίξει το κασέ του. Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει ζημιά σε κάθε ομάδα, δη στον Ολυμπιακό και εφόσον θέλει και ο ίδιος ο παίκτης να συνεχίσει στους Πειραιώτες, αναγκαίο θα είναι το «ψαλίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα