Δέσποινα Βανδή «Ενώπιως ενωπίω»στον Νίκο Χατζηνικολάου για την ζωή της – Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης [vids]

Δέσποινα Βανδή: Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη διαδρομή της από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Για την καριέρα, την οικογένεια αλλά και τα ωραία τραγούδια της.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Φιλίππους Καβάλας. Τον πρώτο χρόνο που πήγα στη Θεσσαλονίκη τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά» αποκάλυψε.”Έκανα

διάφορες δουλειές για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Εργάστηκα και σαν γραμματέας” τόνισε.

“Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί. Όταν με ρωτούσαν όταν ήμουν μικρή τι θέλω να γίνω έλεγα ηθοποιός ή τραγουδίστρια” πρόσθεσε.

H Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά και για την περιβόητη κόντρα της με την Άννα Βίσση, όπου και τόνισε πως δεν έχει κάνει παρέα με την Άννα αλλά δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα και να συνεργαστεί με την Βίσση.

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις και την σχέση της με τον χρόνο, η Δέσποινα δήλωσε συμφιλιωμένη και αποκάλυψε χαρακτηριστικά.  «Κάνω τα πάντα με μέτρο. Προσπαθώ να μεγαλώνω όμορφα, είμαι συμφιλιωμένη, θέλω να είμαι υγιής και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, δεν μπορείς να είσαι 50 και να κάνεις πως είσαι 25, μπορείς να είσαι 50 και να δείχνεις 45».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου από τον Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε με την μορφή διαγγέλματος, όπου η τραγουδίστρια άκουσε τον ποδοσφαιριστή να της λέει πως παντρεύονται ενώ μας έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της. Δείτε τι είπε ο Ντέμης

Επιπλέον, στην εκπομπή, μίλησε για πρώτη φορά και ο Ντέμης Νικολαΐδης όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωή του στο πλευρό της Δέσποινας τα τελευταία 21 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ανάμεσα σε άλλους συνεργάστηκε και με τον Αντώνη Ρέμο την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της συμπρωτεύουσας.

Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

Keywords
Τυχαία Θέματα