Φριντέτ φεύγει: Θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό [vid]

Φριντέτ φεύγει: Πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό είναι ο Τζίμερ Φριντέτ. Ο Αμερικανός σταρ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ταυτοχρόνως δεν αξιοποιήθηκε σωστά στο “τριφύλλι” αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι δύο πλευρές είναι κοντά στο διαζύγιο, με τον Παναθηναϊκό να απαλλάσσεται από περίπου 2,5 εκ. ευρώ (μαζί με εφορία και παροχές) για την επόμενη σεζόν.

Ο Φριντέτ φέτος είχε 12.9 πόντους (42% τρίποντο, 95.5% βολές), 2.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 12.6 στην αξιολόγηση ανά 21:17 λεπτά.

Το «who is who» του Φριντέτ

Ο Τζέιμς Ταφτ «Τζίμερ» Φρεντέτ (James Taft “Jimmer” Fredette γενν. 25 Φεβρουαρίου 1989) είναι Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ για τον Παναθηναϊκό στην Α1 Εθνική και την Ευρωλίγκα. Ο Φριντέτ ήταν ο Εθνικός Παίκτης της Χρονιάς του 2011 στην κολεγιακή καλαθοσφαίριση, μετά την κατάταξη του ως κορυφαίος σκόρερ σε όλη την NCAA Division I, κατά τη διάρκεια της senior σεζόν του για το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ.

Φοίνιξ Σανς (2019)

Στις 22 Μαρτίου 2019, ο Φρεντέτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς. Έκανε την επίσημη επιστροφή του στο ΝΒΑ μία ημέρα αργότερα, εναντίον της πρώτης του ομάδας στο ΝΒΑ, των Σακραμέντο Κινγκς.  Στον επόμενο αγώνα του στις 25 Μαρτίου, έλαβε ένα standing ovation κατά την επιστροφή του στη Γιούτα, σε μία ήττα από τους Γιούτα Τζαζ.

Παναθηναϊκός (2019-έως τώρα)

Στις 15 Ιουλίου 2019, ο Φρεντέτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα