Καλάθης – Σλούκας: Ισπανικό σενάριο για τους δύο γκαρντ

08:37 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

Καλάθης – Σλούκας: Το μέλλον και των δύο παικτών μόνο δεδομένο δεν είναι στις ομάδες τους. Με αφορμή αυτό, οι Ισπανοί «μπλέκουν» τη «βασίλισσα» με τον Έλληνα γκαρντ της Φενέρ, αλλά στο… βάθος και με τον Νικ Καλάθη. Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» στάθηκε στην επόμενη μέρα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, σε περίπτωση που ο «Φάκου» φύγει το καλοκαίρι από την Μαδρίτη για το ΝΒΑ.

Το πρώτο όνομα που αναφέρεται στους πιθανούς αντικαταστάτες του, λοιπόν, είναι

αυτό του Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Τούρκους και για τη σεζόν 2020-2021, όμως έχει τονίσει πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την Πόλη, τότε θα επανεξετάσει και ο ίδιος το μέλλον του. Άλλωστε, εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός ήδη καραδοκεί για την περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναπαραγωγή και του ρεπορτάζ από το Ισραήλ, που περιείχε και το όνομα του Καλάθη, στην λίστα των αντι – Καμπάτσο. Σαφώς η προτεραιότητα για τους Μαδριλένους εφόσον αποχωρήσει ο Καμπάτσο είναι ο Κώστας Σλούκας, αλλά έχουν ήδη εναλλακτικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα