Παναγιώτης Ρέτσος μεταγραφή: Εξελίξεις με το μέλλον του [vid]

Παναγιώτης Ρέτσος μεταγραφή: Το ενδεχόμενο να επεκτείνουν για ένα χρόνο τον δανεισμό του Παναγιώτη Ρέτσου στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξετάζουν οι άνθρωποι της Μπάγερν Λεβερκούζεν.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας τραυματισμός που είχε δεν του έδωσε την δυνατότητα να πάρει τον χρόνο συμμετοχής και να μαζέψει τις κατάλληλες εμπειρίες.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Λεβερκούζεν τόνισε ότι ο νεαρός μπακ πρέπει να μείνει και του χρόνου στην Αγγλία, ώστε να γίνει καλύτερος. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Πάνος χρειάζεται μια ομάδα που θα του δίνει τη δυνατότητα να παίζει. Αυτό είναι σημαντικό

για την καριέρα του». Ταυτόχρονα κάτι τέτοιο φαίνεται να επιθυμεί και ο Ρέτσος, ο οποίος δήλωσε το Kicker.de:  «Θα ήθελα να μείνω στο Σέφιλντ γιατί ο προπονητής πιστεύει σε μένα. Έχει ένα σχέδιο και είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίξω παιχνίδια για να μπορέσω να γίνω ακόμα καλύτερος».

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος

O Παναγιώτης Ρέτσος (Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική, 9 Αυγούστου 1998) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αμυντικός στην Μπουντεσλίγκα για την Μπάγερ 04 Λεβερκούζεν, καθώς και στην Εθνική Ελλάδας.

Η μεταγραφή του αντί του τιμήματος των 22 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2017 στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (στον οποίο υπήρξε την ίδια χρονιά ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του συλλόγου) αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Keywords
Τυχαία Θέματα