Προοπτικές για λάδι και μάρμαρο βλέπει ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου

"Μέχρι τώρα το λάδι ήταν σε μικρές συσκευασίες, οι Κινέζοι το θεωρούσαν σαν φάρμακο και σιγά-σιγά θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερες συσκευασίες για να το συνηθίσει ο Κινέζος και να το έχει στην κουζίνα το χρησιμοποιεί σαν τρόφιμο γιατί είναι μαθημένοι με φυστικέλαιο. Βέβαια άμα το μάθουν όλοι οι κινέζοι το λάδι το δικό μας και των άλλων χωρών που παράγουν δεν θα έφτανε για την Κίνα". Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου κ. Κ. Γιαννίδης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Σκαι με αφορμή την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού.
Keywords
Τυχαία Θέματα