100στάρα με 3αρα στη Λαμία!

12:51 22/4/2019 - Πηγή: Bam
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 στην έδρα της Λαμίας για την 29η αγωνιστική και έδωσαν συνέχεια στο σερί τους (9 νίκες μαζί με το ντέρμπι).

ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας μικροαλλαγές στο αρχικό σχήμα… br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Έτσι ξεκίνησαν
Λαμία, καθώς στο αρχικό σχήμα βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια ο Λοντίγκιν (υπήρχε η πληροφορία ότι θα τον τεστάρει στα τελευταία παιχνίδια), ο Ανδρούτσος ξεκίνησε δεξιά στην άμυνα και μπροστά στο ένα «φτερό» ο Ζιλ Ντίας. διατηρήθηκε στην κορυφή ο Σολδάνο. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Τσιμίκας και οι Σισέ-Μεριά στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Καμαρά με τον Γκιγέρμε το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Ο Ποντένσε έπαιξε πότε δεξιά και πότε αριστερά (αλλάζοντας πλευρές με τον Ντίας), ο Φορτούνης θα έχει ρόλο οργανωτή.


Σιγά-σιγά άρχισε να «ανεβαίνει» ο Ολυμπιακός και στην πρώτη του καλή φάση «έβγαλε» το 1-0. Ο Ποντένσε κινήθηκε από τα δεξιά, βρήκε χρόνο για να ζυγίσει το γύρισμα και ο Καμαρά που έκανε ωραία κίνηση χωρίς την μπάλα σκόραρε με σκαστό σουτ. Το παιχνίδι έγινε μεν πιο ανοιχτό μέχρι την ανάπαυλα, αφού βγήκε πιο μπροστά η Λαμία, αλλά δεν σημειώθηκε κάποια καλή φάση στο… μπλοκάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
100στάρα, 3αρα, Λαμία,100stara, 3ara, lamia