Aνακοινώνεται ο νέος προπονητής

13:56 3/6/2017 - Πηγή: Bam
Οι μέρες περνούν και προπονητής δεν έρχεται στον Ολυμπιακό, με νέα ονόματα να κάνουν την εμφάνισή τους μετά την πρόσληψη του Ουσίγιος στη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να αναλάβουν το τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας παραμένουν ο Αλβανός πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, Μπέζνικ Χάσι κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το θέμα αναμένεται να κλείσει ως
τη Δευτέρα (5/6).

Παράλληλα όμως αρκετά νέα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να πιέζεται χρονικά, καθώς στα μέσα Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

Το όνομα του Πέδρο Μάρτινς συντηρείται ακόμα για τον πάγκο του Ολυμπιακού παρά τις ισχύουσες δυσκολίες και ακόμα και από την Πορτογαλία κρατούν μία... χαραμάδα μήπως αλλάξουν τα δεδομένα με Βιτόρια Γκιμαράες και εν τέλει κλείσει. Από εκεί και πέρα ο Χάβι Γκράθιαδεν δείχνει να είναι φαβορί στην παρούσα φάση, παρότι υπάρχουν πηγές που του δίνουν πιθανότητες.

Την ίδια στιγμή, ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο παραμένει δίχως ομάδα, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί εκ νέου διερευνητική επαφή από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Συγχρόνως, δύο νέα ονόματα ακούστηκαν για τον πάγκο των Πειραιωτών, μετά τη συμφωνία με τον ουσίγιος.Αυτά είναι των Πάμπλο Γκέδε της Κόλο Κόλο και Μαρσέλο Γκαγιάρδο της Ρίβερ Πλέιτ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Κάρντιφ της Ουαλίας, όπου βρίσκεται για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League.
Keywords
Τυχαία Θέματα