Under το Βραζιλία-Χιλή

11:08 28/6/2014 - Πηγή: Bam
H Bραζιλία αντιμετωπίζει την Χιλή στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι, το οποίο πιστεύω πως θα είναι περίπλοκο για την «σελεσάο». Αντιμετώπισε μια πολύ καλή ομάδα και δεν μπόρεσε να κερδίσει το Μεξικό, η Χιλή δεν είναι παίξε γέλασε.

Το άγχος, αν δεν έρθει το γρήγορο γκολ, μπορεί να κάμψει τους οικοδεσπότες. Το κέντρο της Βραζιλίας, θα πρέπει να τρέξει πάρα πολύ, για να καλύψει χώρους απέναντι στους πανούργους και ταχύτατους Χιλιανούς που μπορούν να πρεσάρουν ψηλά και φυσικά μπορούν να καταστρέψουν το παιχνίδι της «σελεσάο».

Εγώ
θα πάω το ματς πρωταρχικά στο under, το οποίο όσο πιο πολύ θα μένει, τόσο θ’ αυξάνονται οι πιθανότητες για τους Χιλιανούς. Τρελή έμπνευση για Χ ημίχρονο 2 τελικό που πληρώνει 11.00.

Το μόνο σίγουρο για το Κολομβία – Ουρουγουάη είναι πως θα πέσει πολύ ξύλο και θα δούμε κάρτες μπόλικες σε αυτό το παιχνίδι. Η «καφετέρος» σαν ομάδα, είναι ανώτερη των Ουρουγουανών, που θα πρέπει να παίξουν και χωρίς τον Λουίς Σουάρες. Δεν με αφήνει αδιάφορο το 2-3 γκολ, αφού κι εκεί το σκορ, δεν πρόκειται ν’ ανοίξει ιδιαίτερα. Πεναλτάκι μπορεί να έχει το ματς, στα υπόψη για anytime o Κουαδράδο που χτυπάει τα πέναλτι στην Κολομβία. Στο διαδίκτυο, έχω βρει το over 6 κάρτες στο 6.5. Σε Κολομβία-Ουρουγουάη αξίζει τον κόπο, δε νομίζετε;

Βασική πρόταση

Βραζιλία-Χιλή: UNDER (2.00)

Κολομβία –Ουρουγουάη: 2-3 γκολ (1.80)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Βραζιλία – Χιλή (Η/Τ): Χ/2

Κολομβία-Ουρουγουάη: Αnytime Kουαδράδο

Οver 6 κάρτες (διαδικτυακό): 6.50

Keywords
Τυχαία Θέματα