Άδωνις κατά Καμμένου!

16:55 31/12/2013 - Πηγή: Bam

Ο υπουργός υγείας σε δηλώσεις του την Τρίτη κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια και παρόλα αυτά πηγαίνει ταξίδι στις Άλπεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε την Τρίτη σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο, επικαλούμενος την αντιμνημονιακή στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ, αλλά και τις δηλώσεις του στο παρελθόν ότι έχει οικονομική δυσχέρεια, ενώ την

ίδια στιγμή πηγαίνει ταξίδι στις γαλλικές Άλπεις.

Συγκεκριμένα ο υπουργός υγείας μιλώντας στο Σκάι δήλωσε: «να ηγείσαι του αντιμνημονιακό αγώνα, να κάνεις τον φτωχό και τον ταλαίπωρο Έλληνα και να πηγαίνεις στις γαλλικές Άλπεις, αυτό δεν γίνεται...

"Έχει πει ότι είναι πάμφτωχος και δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι, «πουλάει» αντιμνημόνιο και πηγαίνει στις γαλλικές Άλπεις. Ας πήγαινε διακοπές στη χώρα μας, να μην πηγαίνει στους τοκογλύφους. Γιατί τα δίνει τα λεφτά του στους τοκογλύφους; Δεν καταλαβαίνω».

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι απλώς πήγε μονοήμερη εκδρομή στο Κουρσεβέλ (γαλλικό θέρετρο των Άλπεων), προκαλώντας το ειρωνικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη που διερωτήθηκε : «Ποιος τον πιστεύει, με διαστημόπλοιο πήγε;».

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, εξάλλου στην ανάγκη της χώρας να προσελκύσει ξένους επενδυτές και τουρίστες, μετά την επίτευξη του στόχου για ρύθμιση του δημοσιονομικού κενού.

Επιπλέον υποστήριξε ότι «η χώρα είναι σταθεροποιημένη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις τράπεζες», ενώ επισήμανε ότι δεν βλέπει εθνικές εκλογές για το 2014.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα