Αεροπορικό ατύχημα ο Μπόνο!

14:02 13/11/2014 - Πηγή: Bam

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε, στα 15.000 πόδια, ο Μπόνο των U2, αλλά με τη συνδρομή και της τύχης, μπόρεσε να τον ξεγελάσει…

Στη λίστα με τους βίαιους θανάτους διασημοτήτων λίγο έλειψε να προστεθεί και το όνομα του Μπόνο των U2. Ο διάσημος Ιρλανδός κινδύνεψε σοβαρά να σκοτωθεί σε παραλίγο αεροπορικό δυστύχημα.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης του από το Δουβλίνο στο Βερολίνο, η πίσω πόρτα του ιδιωτικού του “Λίαρτζετ 60” αποκολλήθηκε, σε ύψος 5 χιλιομέτρων, απειλώντας τη ζωή του διάσημου τραγουδιστή.

Το αστέρι της ροκ

και τέσσερις φίλοι του, ήταν μαζί στην καμπίνα του αεροπλάνου όταν συνέβη το ατύχημα πάνω από τη Γερμανία.

Το “Λίαρτζετ” του Μπόνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, ανακοίνωσαν οι αρχές της γερμανικής πρωτεύουσας.

Η πόρτα του αεροσκάφους έλειπε, όπως και δύο βαλίτσες από το χώρο των αποσκευών.

Οι δύο πιλότοι είπαν στους Γερμανούς επιθεωρητές ότι άκουσαν στη διάρκεια της πτήσης ένα βουητό όμοιο με αναταράξεις, σε μία δεξιά στροφή κατά την προσέγγιση, αλλά δεν αντιλήφθηκαν καμία άλλη ανωμαλία.

Επειδή οχώρος αποσκευών στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δεν είναι συνδεδεμένος με το θάλαμο πίεσης, δεν προκλήθηκε απώλεια πίεσης όταν ξεκόλλησε η πόρτα.

Τόσο ο Μπόνο όσο και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ήταν πολύ τυχεροί, αφού το αεροπλάνο θα μπορούσε ακόμη και να συντριβεί εξαιτίας του ατυχήματος, εκτιμούν εμπειρογνώμονες.

Σώος και αβλαβής ο 54χρονος σούπερ-σταρ θα παραλάβει τελικά το βραβείο στα Bambi International Music Awards.

Στο Βερολίνο για την ίδια τελετή αναμένονται και τα υπόλοιπα μέλη των U2, Λάρι Μιούλεν και Άνταμ Κλέιτον, που ταξίδεψαν με διαφορετική πτήση…

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα