Αυτό είναι το νέο "Άνφιλντ"!

20:33 22/4/2014 - Πηγή: Bam

Τα σχέδια για το "κάστρο" της θρυλικής Λίβερπουλ, διέρρευσαν στην ηλεκτρονική έκδοση της «Daily Mail». Σκοπός, μετά τα έργα ανακατασκευής, που ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού, η χωρητικότητα του ιστορικού "Άνφιλντ" να αυξηθεί κατά 25%!

Συγκεκριμένα, από τους 45.000 θεατές που χωράει τώρα, να μπορεί να φιλοξενήσει 58.500.

Το συνολικό κόστος ενός τέτοιου έργου ακούγεται αστρονομικό, καθώς θα αγγίξει τα 182 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ... μπουλντόζες θα μπουν με τη λήξη της τρέχουσας

αγωνιστικής σεζόν και σύμφωνα με τον προγραμματισμό το νέο μεγαλύτερο γήπεδο θα είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2018-2019.

Οι 5 φορές πρωταθλητές Ευρώπης φαίνονται να επιστρέφουν δυναμικά σε τοπ επίπεδο, τουλάχιστον για το Νησί. Εάν κατακτήσουν, όπως όλα δείχνουν, και μετά από 24 χρόνια, την Barclays Premier League, θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επανακαθιέρωση.

Θα πρέπει, όμως, το 2014 να γίνει και αφετηρία για ένα σερί επιτυχιών των "κόκκινων" σε Αγγλία και Ευρώπη, διακρίσεις που θα φέρουν ευρώ και λίρες.

Το χρήμα θα αποτελέσει εισιτήριο για παίκτες που κάνουν τη διαφορά και με την καθοδήγηση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού Μπρένταν Ρότζερς, η Λίβερπουλ θα είναι σε θέση να ξαναχτίσει μία δυναστεία, με παλάτι της το νέο "Άνφιλντ".

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα