Ακρωτηρίασαν διαδηλωτή στην Ουκρανία! (VIDEO)

15:29 31/1/2014 - Πηγή: Bam

Απάνθρωπα βασανιστήρια και απαγωγή κατήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη αντικυβερνητικός διαδηλωτής στην Ουκρανία. Εμφανίστηκε στην κάμερα με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Ζωντανός, αλλά με εμφανή σημάδια κακοποίησης, εντοπίστηκε σε ένα χωριό έξω από το Κίεβο ο Ντμίτρο Μπουλάτοφ, ηγετική προσωπικότητα των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. Τα ίχνη του Μπουλάτοφ είχαν χαθεί από τις 23 Ιανουαρίου.

Ο 35χρονος Μπουλάτοφ κατήγγειλε στην ουκρανική τηλεόραση

ότι άγνωστοι τον απήγαγαν και τον υπέβαλαν σε φριχτά βασανιστήρια, πριν τον αφήσουν στο δρόμο για να πεθάνει από το κρύο.

«Με σταύρωσαν. Μου τρύπησαν τα χέρια» είπε ο Μπουλάτοφ δείχνοντας τα σημάδια στο πίσω μέρος των χεριών του. «Μου έκοψαν το αυτί, μου χάραξαν το πρόσωπο. Δεν υπάρχει ούτε ένα ανέπαφο σημείο στο σώμα μου. Αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαι ζωντανός» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 35χρονος, ο οποίος μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, υπήρξε ένας από τους ηγέτες του Automaidan -του κινήματος διαδηλωτών με αυτοκίνητα, που έχει διοργανώσει πολλές διαμαρτυρίες έξω από την εξοχική κατοικία του Ουκρανού προέδρου, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

«Αυτό που έκαναν στον Ντμίτρο ήταν μία πράξη εκφοβισμού όλων των ενεργών πολιτών», δήλωσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Βιτάλι Κλίτσκο, ο οποίος επισκέφθηκε τον Μπουλάτοφ στο νοσοκομείο.

Ακολουθεί VIDEO με τις δηλώσεις του Ντίμτρο Μπουλάτοφ. Προσοχή : Οι εικόνες είναι σκληρές.

https://www.youtube.com/watch?v=dDFG1K6LPTU

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα