Ανσαριφάρντ: «Στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές»

23:07 28/10/2017 - Πηγή: Bam
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το πού αποδίδει την ήττα: «Ξέραμε πως είναι ένα ντέρμπι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ημασταν καλύτεροι, από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και πιο καθαρές από τον
Παναθηναϊκό. Σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Εμείς θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν μπορείς πάντα να πάρεις αυτό που σου αξίζει και γι’ αυτό που προσπαθείς. Δεχθήκαμε το γκολ και δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το πρωτάθλημα: «Φέτος η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, λόγω της προσπάθειας που κάναμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League. Από πολύ νωρίς είχαμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια και να κάνουμε πολλά ταξίδια. Είμαστε επαγγελματίες και δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Χάσαμε κάποιους πόντους, ωστόσο και γι’ αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση. Μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε πρώτοι και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εκείνοι που θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος πρώτοι. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι μας σέβονται. Ακόμα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Θα δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές».

Για τη συνύπαρξή του με τον Εμενίκε: «Δεν είναι δικιά μου δουλειά να πω ποιοι θα παίζουν. Είναι του προπονητή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβόμαστε τις επιλογές του και να δίνουν τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Σε ένα πρωτάθλημα μπορούν όλα να συμβούν. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία το πρόγραμμα. Σημασχία έχει να είσαι συγκεντρωμένος. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας»
Keywords
Τυχαία Θέματα