Άντε, ρε γατάκια, ρίξτε μας κατηγορία

11:52 9/9/2016 - Πηγή: Bam
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια βλέπουμε. Μια ζωή προσπαθούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να τον μικρύνουν. Πρώτα προσπαθούν να τον αποκτήσουν και όταν αποτυγχάνουν γιατί ευτυχώς καταλήγει σε χέρια Ολυμπιακού, τον πολεμάνε με λύσσα!

Γιατί να είστε σίγουροι πως όλοι τον Ολυμπιακό θα ήθελαν να αγοράσουν και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Χτυπάνε
τον Μαρινάκη, με χυδαίους τρόπους και όχι για ουσιαστικούς λόγους. Γιατί εμείς πρώτοι λέμε πως όποιος έχει αποδειχτεί πως έκλεψε στο παιχνίδι πρέπει να τιμωρείται! Όμως η δικαιοσύνη αποφασίζει και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Οπότε αποφασίζουν να ρίξουν λάσπη για να δημιουργούν εντυπώσεις.

Σε αυτόν τον πόλεμο η μόνη απάντηση από τον κόσμο είναι η συσπείρωση. Πρέπει να καταλάβουν πως δεν μασάμε από τέτοια, πως δεν το τρώμε το παραμύθι όσο πλύση εγκεφάλου και αν κάνουν. Κανένας Μαρινάκης δεν προφυλακίζεται και μέχρι στιγμής σε όλα έχει δικαιωθεί δικαστικώς! Αλλά να τους πούμε και το άλλο… Τολμήστε ρε μάγκες να ρίξετε τον Ολυμπιακό κατηγορία για αυτούς τους λόγους και εδώ είμαστε!

Την Κυριακή στην πρεμιέρα με τη Βέροια, το Καραϊσκάκη θα θυμίζει κάτι από τα παλιά… Εμείς ξέρουμε πως όταν χτυπάτε τόσο βρόμικα την ομάδα μας, γινόμαστε όλοι μια γροθιά! Δεν είναι κακό να το θυμηθείτε κι εσείς!

Akatanomastos7
Keywords
Τυχαία Θέματα