Άρεσαν ξανά οι νέοι!

10:40 1/9/2016 - Πηγή: Bam
Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και έδειξαν πως πρέπει να αγωνίζονται, καθώς διαθέτουν τεράστιο ταλέντο.
Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, έβγαλαν αρκετούς αυτοματισμούς και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, ωστόσο έδειξαν πως χρειάζονται ακόμη χρόνο, προκειμένου να «δέσουν» σαν ομάδα και με τις τελευταίες προσθήκες θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του
Θρύλου, Μάρκο Μάριν και Ταρίκ Ελιουνούσι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν πως θα δώσουν πολλές λύσεις στα άκρα της επίθεσης της ομάδας, καθώς διαθέτουν τεράστια ποιότητα στο παιχνίδι τους. Για ακόμη ένα παιχνίδι, οι νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και έδειξαν πως πρέπει να αγωνίζονται, καθώς διαθέτουν τεράστιο ταλέντο. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, έβγαλαν αρκετούς αυτοματισμούς και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, ωστόσο έδειξαν πως χρειάζονται ακόμη χρόνο, προκειμένου να «δέσουν» σαν ομάδα και με τις τελευταίες προσθήκες θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, πήρε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα, ανά διαστήματα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο τα «χάλαγε» στην τελική πάσα, η οποία απομακρυνόταν από τους αμυντικούς του Λεβαδειακού. Στο 22’ , όμως, ο Αντρέ Μάρτινς με μια όμορφη σέντρα προσπάθησε να βρει τον Ελιουνούσι, την οποία πρόλαβε ο Τριποτσέρης, ωστόσο με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στην εστία του, «γράφοντας» το 1-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς πάντως να καταφέρουν να βγάλουν κάποια μεγάλη φάση μπροστά στην εστία της ομάδας της Βοιωτίας. Έτσι, λοιπόν, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με 1-0.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους ποδοσφαιριστές του Πάουλο Μπέντο να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Μάλιστα, οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ακόμη περισσότερο ο ρυθμός της αναμέτρησης. Στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πίεσαν, προσπαθώντας να σκοράρουν ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 94’ με τον Θανάση Ανδρούτσο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Φιγκέιρας και να «γράφει» το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκαν, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι Κώστας Φορτούνης, Στέφανο Καπίνο και Γιάννης Μανιάτης.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε τη νίκη με 2-0,ωστόσο ακόμη χρειάζεται υπομονή και δουλειά, προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουμε, κάτι που θα γίνει με την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Θρύλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78’ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια (70’ Νικολάου), Ζντιέλαρ (65’ Καμπιάσο), Μάρτινς (76’ Ανδρούτσος), Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Μάριν (60’ Πάρντο), Σεμπά.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καραχάλιος (68’ Μάγκας), Μαχαίρας, Καλτσάς (60’ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Σενκά (60’ Παππάς), Μάντζιος.

Απο gavros.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα