Άρπαξαν την ευκαιρία οι μικροί

23:11 13/7/2016 - Πηγή: Bam
Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τη Βέστερλο, σε ένα παιχνίδι που ο Βίκτορ δοκίμασε αρκετά πρόσωπα - Χαλάρωσαν και δέχτηκαν δυο γκολ στο τέλος οι πρωταθλητές

Ηταν παιχνίδι ευκαιριών και ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που τις πήραν, κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν! Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τη Βέστερλο, στο «Κέιπιε», στο τέταρτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας του και
δεύτερο επί βελγικού εδάφους.

Αρεσαν πολύ οι Αλαν Πουλίδο (άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 39′) και Ανδρούτσος (σκόραρε εντυπωσιακά στο 62′, ύστερα από συνεργασία με τον Μανθάτη), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ιντέγε (65′), μετά από ασίστ του Πάρντο. Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά ο Γκαμβουλά (82′) και σε 3-2 ο Ντε Κέλαρ (90′), με σουτ.

Γενικώς, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν πολύ καλή παρουσία, εκτός από το τελευταίο 10λεπτο, που χαλάρωσαν.

Πώς έπαιξε ο Ολυμπιακός:

Ο Βίκτορ Σάντσεθ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας και τους Φιγκέιρας και Μαζουακού στά άκρα. Κασάμι και Ζντιελάρ έπαιξαν ως αμυντικά χαφ, οι Ανδρούτσος, Μανθάτης και Σεμπά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, ο οποίος ήταν ο Πουλίδο.

Το φιλμ του αγώνα:

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να νικά από κοντά τον Πουλίδο, σε σουτ του τελευταίου!

22′ Εκπληκτική ενέργεια του Πουλίδο από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε και γύρισε παράλληλα προς τη μικρή περιοχή, όμως το σουτ του Μανθάτη κόντραρε στα σώματα.

29′ Όμορφη συνεργασία των Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Κασάμι στα όρια της μεγάλης περιοχής της Βέστερλο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ ύστερα από στρώσιμο της μπάλας από τον Σέρβο, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

33′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Σε εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κασάμι!

38′ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό για χέρι μέσα στην περιοχή, ύστερα από σέντρα του Μαζουακού. Δύσκολη φάση, αλλά δεν φαίνεται να υπήρχε παράβαση. Ο Πουλίδο εκτελεί εύστοχα (1-0)!

62′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 2-0! Κάθετη πάσα του Μανθάτη, ο Ανδρούτσος ξεφεύγει εντυπωσιακά από τον προσωπικό του αντίπαλο και πλασάρει τον τερματοφύλακα! Εκπληκτικό γκολ, δουλεμένο... στην Ακαδημία!

65′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 3-0! Γύρισμα του Πάρντο από δεξιά και πλασέ του Ιντέγε στα δίχτυα!

68′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΣΤΕΡΛΟ! Σε κεφαλιά του Ντε Κέλαρ!

82′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΣΤΕΡΛΟ! 3-1! Σκόρερ ο Γκαμβουλά με κεφαλιά.

90′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΣΤΕΡΛΟ! 3-2! Σκόρερ ο Ντε Κέλαρ, με πλασέ ύστερα από λάθος του Ντουρμάζ και όμορφη ατομική ενέργεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα