Αταμάν: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

13:39 23/10/2013 - Πηγή: Bam

Με… άγριες διαθέσεις περιμένει η Γαλατάσαραϊ τον Ολυμπιακό, αφού Εργκίν Αταμάν και Φουρκάν Αλντεμίρ μίλησαν ξεκάθαρα για νίκη στο μεταξύ τους ματς την ερχόμενη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Ομάδες με παρόμοια φιλοσοφία χαρακτήρισε Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακό ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν θέτοντας ως στόχο για την ομάδα του τη νίκη.

«Ο

Ολυμπιακός έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν πολύ οργανωμένα στην επίθεση και πιέζουν πολύ στην άμυνα. Αγωνίζονται πολύ ομαδικά και ηγέτης τους είναι ο Σπανούλης. Η δική μας φιλοσοφία είναι παρόμοια με αυτή του αντιπάλου. Για το λόγο αυτό και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, περιμένω μία καλή ομαδική προσπάθεια και πολύ πάθος από όλους μας τους παίκτες για να πάρουμε αυτή τη νίκη», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός.

Ο 22χρονος σέντερ της τουρκικής ομάδας, Φουρκάν Αλντεμίρ, ανέφερε με τη σειρά του: «Όλοι οι συμπαίκτες μου γνωρίζουν πως θα έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα την Πέμπτη και ο κόσμος μας θα μας υποστηρίξει πολύ ένθερμα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ως το τέλος για να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα