Μπράουν: «Ακόμη δεν ξέρω…»

09:13 25/3/2014 - Πηγή: Bam

Αναποφάσιστος ακόμη για το μέλλον του δήλωσε ο Μπόμπι Μπράουν, μέσω Twitter. Δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στη θέση του γκαρντ, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση

να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει.

Από τη στιγμή που έγινε χθες βράδυ γνωστό πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει πρόταση στον 29χρονο γκαρντ, η σελίδα του στο Twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων των «ερυθρόλευκων» που τον καλούν να υπογράψει. Ο ίδιος όμως ακόμη το σκέφτεται.

«Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά δεν ξέρω την επόμενη κίνησή μου. Θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη. Ο Μπράουν θα έπαιζε άνετα στον Ολυμπιακό, αλλά αφενός μεν έχει πολύ μεγάλο κασέ (για ένα χρόνο στην Κίνα πήρε πάνω από 1 εκατ. δολάρια), αφετέρου δε θέλει σε όποια συμφωνία γίνει να διατηρεί οψιόν για να μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν το deal συντομότερο δυνατό, αν και θεωρητικά έχουν χρόνο μέχρι την έναρξη των play offs της Α1 για να πάρουν παίκτη για το πρωτάθλημα. Άλλωστε στην Ευρωλίγκα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός φτάσει στα προημιτελικά ή στο Final Four.

Appreciate all the love from the Greek fans but I don't know my next move.. So we will see what happens..

Keywords
Τυχαία Θέματα