Μπροστά κούκλα, πίσω...

14:08 11/8/2013 - Πηγή: Bam

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για την χθεσινή εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βαλένθια, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Δουλεμένη ομάδα και πιο έτοιμη η Βαλένθια. Το ξέραμε. Ο Ολυμπιακός, αν τον κρίνουμε με όσα είδαμε πριν από μία εβδομάδα στο «Ανφιλντ», ήταν σαφώς βελτιωμένος. Συγκρίνουμε βέβαια τα δύο πρώτα ημίχρονα. Ο Ολυμπιακός

μπορεί (έτσι όπως είναι) να κάνει πάρτι στη Σούπερ Λίγκα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, θέλει βελτίωση. Ειδικά στον τρόπο που αμύνεται. Δεν γίνεται να φτάνει η μπάλα στα πόδια του Παπάζογλου μέσα στην περιοχή και να καθυστερεί. Ερχεται ο Μπανέγα και κάνει το 1-0. Δεν γίνεται σε παράλληλη συρτή σέντρα να αδρανεί ο Σιόβας και πίσω από την πλάτη του να του κάνει γκολ ο Πόστιγκα. Θανάσιμα αμυντικά αμαρτήματα. Κάτι πρέπει να γίνει και με τον Μανιάτη.

Αν κάποιοι του είπαν ότι είναι για να φτιάχνει παιχνίδι, θα τον πάρουν στον λαιμό τους. Ο Φέισα, που δεν είναι αμυντικό χαφ, έτρεξε περισσότερο κι έκανε και δυνατά μαρκαρίσματα. Με τους ακραίους μπακ σε κακή βραδιά ο Ολυμπιακός έβγαλε φάσεις και απείλησε τη Βαλένθια. Ο Κάμπελ δούλεψε καλά με συμπαραστάτη τον Βάις. Στο δεύτερο, άλλαξαν πολλά.

Η ομάδα πήρε δυνάμεις, αλλά πρέπει να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Ολαϊτάν. Μου άρεσε πολύ. Τέταρτο γκολ στα φιλικά. Μια χαρά τα πάει ο μικρός. Μεταγραφή που θα βγει, από εκεί που δεν το περίμενει κανείς...

Keywords
Τυχαία Θέματα