Χάπι-εντ στην υπόθεση ομηρίας στο «Κρήτη 2»!

08:54 2/6/2015 - Πηγή: Bam

Με τη σύλληψη του δράστη έληξε η υπόθεση ομηρίας στο επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «Κρήτη 2». Όλοι οι επιβάτες του πλοίου, που κατέπλευσε στον Πειραιά, είναι σώοι και ασφαλείς. Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο 30χρονος, κρατώντας σπασμένο ποτήρι, απειλούσε μία γυναίκα, με την οποία δεν φερόταν, ωστόσο, να έχει κάποια σχέση. Αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής είναι τα κίνητρα του δράστη.

Να ενταθούν οι διεργασίες ζήτησαν

από τα εμπλεκόμενα μέρη στο θέμα της Ελλάδας, οι, Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ, Άνγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ και Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, κατά την έκτακτη σύσκεψη κορυφής, χθες, στο Βερολίνο. Οι πέντε κορυφαίοι αξιωματούχοι αποφάσισαν να παραμείνουν σε στενή επαφή, τόσο μεταξύ τους, όσο και με την Αθήνα.

Να ανακληθεί ο διορισμός της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως εκπρόσωπος της χώρας, ζήτησε, μετά τις εσωτερικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παναρίτη. «Δεν θέλησα εγώ τη θέση αλλά μου την πρότειναν» ανέφερε σε δήλωσή της.

Πλοίο με 458 τουρίστες, αρκετοί εξ αυτών ηλικιωμένοι, βυθίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στον ποταμό Γιανγκτσέ της Κίνας, στη διάρκεια καταιγίδας. Οι περισσότεροι εκ των επιβατών αγνοούνται. Ανάμεσα στους πρώτους διασωθέντες συγκαταλέγονται ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Με το μάθημα Επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» πέφτει την Τρίτη η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αναμένονται οι βαθμοί, στη συνέχεια οι μαθητές θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία, και μετά τις 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις για τις σχολές.

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιή συννεφιά στην Αττική. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα