Χρυσοφάκης: «Γέλασαν και στην Μάνδρα με το σφύριγμα των διαιτητών»

10:34 12/11/2013 - Πηγή: Bam

Επίθεση στους διαιτητές κ.κ. Μπίκα και Παπαφωτίου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ερμή Πειραιά Λευτέρης Χρυσοφάκης, με αφορμή τις αποφάσεις τους στο ματς με τον Μανδραϊκό.


«Ο Ερμής χτίστηκε φέτος για να μπορέσει για να πάει στις εθνικές κατηγορίες. Εμείς ως διοίκηση παλεύουμε εδώ και τρία χρόνια για το καλό του μπάσκετ ώστε να καθαρίσουμε το χώρο από εξωτερικούς παράγοντες και να μην επηρεάζεται το άθλημα και αυτό που έχουμε αγαπήσει όλοι. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά ένας διαιτητής του επιπέδου

Α1 δεν μας άφησε να γευτούμε τη χαρά μιας σπουδαία νίκης για την ομάδα μας», είπε ο Χρυσοφάκης και συνέχισε:

«Παρ' όλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό του μπάσκετ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και στον κόσμο της Μάνδρας, μας φέρθηκαν άψογα παρότι ακούγονταν πολλά. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω τη νίκη του Μανδραϊκού και θέλω να πω ότι οι ίδιοι οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και παίκτες των αντιπάλων γέλασαν με τις αποφάσεις κάποιου κυρίου Μπίκα και κάποιου κυρίου Παπαφωτίου. Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ του Πειραιά, τελικά αποτέλεσε τη χειρότερη δυσφήμιση».

Πηγή: superbasket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα