Ραντεβού Μώραλη-Φώφης!

11:42 13/5/2014 - Πηγή: Bam
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο του Γιάννη Μώραλη με την Φώφη Γεννηματά, το βράδυ της Δευτέρας, λίγα 24ωρα πριν τη μάχη της κάλπης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά "καλή επιτυχία".

Την κ. Γεννηματά συνόδευε ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τον κ. Μώραλη το έτερόν του ήμισυ, η Βάλια. Τα δύο ζευγάρια της πολιτικής βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να χαλαρώσουν σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή

του Προφήτη Ηλία.

Το γεγονός ότι έχουν κοινή κομματική καταγωγή, είναι και άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που τους ενώνει.

Πατέρας της κ. Γεννηματά ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, όπως και του κ. Μώραλη ο υπουργός επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, Πέτρος Μώραλης, που έφυγε από τη ζωή δύο χρόνια νωρίτερα, το 1992.

Γι' αυτό και στο πειραιώτικο ραντεβού ήταν έντονη η παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης.

Επίσης, ιστορικά στελέχη του Κινήματος στον Πειραιά, όπως ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην βουλευτές Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης, Δημήτρης Λιντζέρης και Γρηγόρης Νιώτης.

Ήταν, επίσης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο μεγάλο λιμάνι.

Όλοι τους εξέφρασαν τη στήριξή τους στον συνδυασμό "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ", την προσεχή Κυριακή, 18 Μαΐου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα