Δεν πάει για… αγγαρεία

13:41 29/3/2014 - Πηγή: Bam

Χωρίς τον Μανωλά και τον Φουστέρ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη, το οποίο – σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο Μίτσελ – δεν πρέπει να αποτελέσει «αγγαρεία» για τους Πειραιώτες.

Χωρίς προβλήματα και με μία έκπληξη για την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μανωλά, στέλνοντάς του «μήνυμα»

για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα. Από εκεί και πέρα, προφύλαξε – εν όψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας – τους Σιόβα και Σαβιόλα.

Επίσης, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Φουστέρ, ο οποίος είχε χτυπήσει στην προπόνηση κι είχε πρηστεί το γόνατό του.

Από την πλευρά του, στη διάθεση του Ισπανού προπονητή τέθηκε ο Σάμαρης, ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα και τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Σιόβας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ στη συνέχεια έκανε και έξτρα ατομικό.

Ο Σαβιόλα, από τη μεριά του, έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Τέλος, ο Φουστέρ ανέβασε ρυθμό με έντονο ατομικό στο γήπεδο.

Την αποστολή αποτελούν: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέβας, Σέποβιτς, Πέρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιμπαγάσα, Φουστέρ, οι ανέτοιμοι Σαβιόλα, Σιόβας και για λόγους τακτικής οι Μανωλάς, Τόρες και ο Ολαϊτάν.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα