Διαψεύδουν τα σενάρια για εμπλοκή Μαρινάκη από τον Ερυθρό Αστέρα

09:10 16/6/2016 - Πηγή: Bam
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Σβέτοζαρ Μιχάιλοβιτς, διέψευσε μέσω δηλώσεών του τα σενάρια περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στα της σέρβικης ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν ορισμένα σενάρια περί εμπλοκής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Σβέτοζαρ Μιχάιλοβιτς, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν ακουστεί, λέγοντας πως είναι αδύνατο να αγοράσει κάποιος αυτή τη στιγμή τον Ερυθρό Αστέρα.

«Κανείς στον Ερυθρό Αστέρα δεν έχει
ακούσει κάτι για ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τον σύλλογο», είπε αρχικά ο Μιχάιλοβιτς και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να αγοράσει τον Ερυθρό Αστέρα για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης, η οποία ανήκει στα μέλη του συλλόγου. Στη θεωρία, οποιοσδήποτε είναι ικανός να επενδύσει στον σύλλογο με πολλούς τρόπους, όμως δεν θα μπορούσε να είναι ιδιοκτήτης -τουλάχιστον όχι μέχρι να αλλάξει ο νόμος για την ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Οπότε, στην παρούσα φάση είναι χαμένος χρόνος να μιλάμε για το τι θα μπορούσε να συμβεί ''εάν...''», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για το αν συζήτησε με τον Μαρινάκη για ένα τέτοιο σενάριο τον περασμένο Μάιο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ολυμπιακού στο «Μαρακανά» για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Δεν μου ανέφερε το παραμικρό».

Άφησε στο τέλος πάντως ένα μικρό «παράθυρο» ανοιχτό: «Αυτό παρόλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα. Ο Σέρβος Πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να αλλάξει τον σχετικό νόμο, οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει γόνιμο έδαφος για την εξαγορά ποδοσφαιρικών συλλόγων από υποψήφιους επενδυτές».

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/diapseudoun-ta-senaria-gia-emploki-marinaki-apo-ton-eruthro-astera/3175585
Keywords
Τυχαία Θέματα