Δύσκολοι, αλλά δεν εγκαταλείπει ο Ολυμπιακός

12:05 7/6/2016 - Πηγή: Bam
Οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του ρόστερ είναι τρεις, με δύο περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ποια τα δεδομένα για Ζοσουέ και Αντερλάν Σάντος.

Τρεις είναι οι προτεραιότητες στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ (εκεί που έπαιζε συνήθως ο Ερνάνι και ο Φουστέρ), ενός χαφ – «οκτάρι» και ενός στόπερ.

Οι εξελίξεις όμως αναμένεται να σημειωθούν μετά το τέλος του Κόπα Αμέρικα και του Euro 2016 στη Γαλλία, αφού οι παίκτες και οι μάνατζέρ του επιθυμούν να… επενδύσουν σε μία καλή παρουσία στις δύο διοργανώσεις προτού μπουν σε διαδικασία συζήτησης με κάποια ομάδα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», από τη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ λέγεται πως θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες που θα ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας και ίσως να χρειαστεί λίγο περισσότερη υπομονή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Από τις περιπτώσεις, πάντως, που εξετάζονται «ζεστά» από τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνες του Ζοσουέ και του Αντερλάν Σάντος, δύο αρκετά δύσκολες υποθέσεις και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες και τους ατζέντηδές τους.

Σύμφωνα με όσα έγραψε χθες η «AS», ο Αντερλάν Σάντος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Βαλένθια για την επόμενη σεζόν, όμως οι «νυχτερίδες» αξιώνουν 9 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου αμυντικού (που αποκτήθηκε βέβαια έναντι 3 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα).

Όσον αφορά τώρα τον Ζοσουέ, η Πόρτο είναι πάντα δύσκολη στις διαπραγματεύσεις και αυτό έγινε αντιληπτό την περσινή σεζόν με την περίπτωση του Ερνάνι. Τα πράγματα για τον Πορτογάλο εξτρέμ δείχνουν πιο εύκολα σε σχέση με την άλλη υπόθεση και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δείχνουν να παρακολουθούν διακριτικά τις όποιες εξελίξεις.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/duskoloi-alla-den-egkataleipei-o-olumpiakos/3173039
Keywords
Τυχαία Θέματα