Ελεύθεροι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος!

12:09 2/10/2013 - Πηγή: Bam

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής με την απόφαση-βόμβα της Δικαιοσύνης να αφεθούν ελεύθεροι οι βουλευτές του κόμματος : Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Στις 3.30 μ.μ απολογείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη

χώρα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, κατόπιν ομόφωνης απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής της Χ.Α., Γιάννης Λαγός. Θα ακολουθήσει στις 3.30 μ.μ. η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου, και ο κύκλος των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κλείνει αύριο Πέμπτη με τον Χρήστο Παππά.

Εν τω μεταξύ, στην αποκάλυψη της ταυτότητας του βασικού μάρτυρα στην υπόθεση κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής, οδήγησε η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας.

Το όνομα του μάρτυρα-κλειδί, φέρεται να μεταφέρθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος υποστήριξε στην απολογία του πως το συγκεκριμένο άτομο ζητούσε επανειλημμένως χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, αφότου είχε εκδιωχθεί για αντικομματική συμπεριφορά.

Εξάλλου, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός –πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή.

Συνελήφθη, χθες, για παράνομη οπλοκατοχή, πλαστογραφία και λαθρεμπορία.

Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, όταν ασκούσε καθήκοντα διοικητή στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα