Ένας Ολυμπιακός… φωτιά

14:22 8/4/2019 - Πηγή: Bam
Έκανε το καθήκον του με πεντάρα…
γκολ σε λιγότερο από μισάωρο και ανέβαλε τη στέψη του ΠΑΟΚ. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />
με τον Γιώργο Μασούρα να ανοίγει το σκορ στο 9’ και τους Χασάν (50’), Γκιγέρμε (61’), Μαντί Καμαρά (70’) και Ομάρ Ελαμπντελαουί (78’) να συμπληρώνουν το… παζλ.br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Ως εκ τούτου, οι Πειραιώτες διατήρησαν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, περιμένοντας και την απόφαση για το ντέρμπι, ενώ με το σημερινό ματς έφτασαν τα 58 γκολ στο πρωτάθλημα. Έβδομη (συγκατοικώντας με τη Λαμία) με 33 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Το ματς
Δεν ισχύει το ίδιο και για την πρώτη τελική των γηπεδούχων, με την προβολή του Μάζουρεκ (6’), μετά το άδειασμα του Αμαράλ στον Ομάρ και το γύρισμα από τα αριστερά, να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Σα. Ο Πορτογάλος, ο οποίος έφτιαξε τη φάση, ήταν ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για την ομάδα του Μαρτίνς στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου, μέχρι να νιώσει κάποιες ενοχλήσεις. Όχι βέβαια πως δεν ήταν καλός (και πάλι) ο Αργεντινός, ο οποίος με την ταχύτητά του προσπάθησε να προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Κάπως έτσι έγινε επικίνδυνος στο 35’.

Οι Πειραιώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο, είχαν και καλές στιγμές (τα σουτ ήταν 8 έναντι 2) και θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει καλύτερο σκορ για κάβα στο πρώτο μέρος. Ο Φορτούνης αστόχησε με κεφαλιά (25’), ενώ ο Ομάρ κόπηκε (λανθασμένα) για οφσάιντ την ώρα που έβγαινε φάτσα με τον Κυριακίδη στο 32’, ενώ ούτε στις καθυστερήσεις τα κατάφεραν Ποντένσε-Φορτούνης.


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Ολυμπιακός…,olybiakos…