Εθνική τραγωδία: Tουλάχιστον 50 νεκροί και 156 τραυματίες

12:39 24/7/2018 - Πηγή: Bam
Τουλάχιστον 50 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη περισσότερα θύματα, καθώς έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα για αγνοούμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνεργεία της οποίας επιχειρούν για τον εντοπισμό τους.
Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Βασίλης Ανδριόπουλος, 26 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά στην περιοχή Αργυρά Ακτή, στο δρόμο που καταλήγει στο Μάτι. Οι άνθρωποι βρέθηκαν σε οικόπεδο ανάμεσα σε δύο σπίτια μόλις 30 μέτρα από την παραλία. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Πικερμίου -Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος σημείωσε ότι ολόκληρος ο οικισμός έχει χαθεί από τον χάρτη. Ανέφερε ότι στην ευρύτερη περιοχή καταστράφηκαν 1.000 σπίτια



Όλοι οι νεκροί μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στην περιοχή μεταξύ Ραφήνας και Νέας Μάκρης: ειδικότερα, στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες σε σπίτια και αυτοκίνητα ή προσπάθησαν να διαφύγουν από τη θάλασσα αλλά πνίγηκαν.

Χανιά. Δύο νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν τη νύχτα στον νομό Φωκίδας, σε δύσβατες δασικές περιοχές, στη Λάριμνα και στο Χλωμό, όπου δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" /br Fira Sans Condensed', sans-serif; font-size: 19px;" />Με το πρώτο φως της μέρας άρχισαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα και συγκεκριμένα 5 ελικόπτερα στην Κινέττα, 3 ελικόπτερα και δύο Καναντέρ στην Ανατολική Αττική, ένα ελικόπτερο στα Χανιά, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο στο Ζεμενό Κορινθίας, κι ένα ελικόπτερο στη Λάριμνα.

Πηγή: skai.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Bam
Εθνική, Tουλάχιστον 50, 156,ethniki, Toulachiston 50, 156