Ετοιμάζει νέο «χτύπημα»

09:18 22/10/2013 - Πηγή: Bam

Με στόχο να «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη Λισαβόνα και το αυριανό παιχνίδι με την Μπενφίκα. Πώς προτίθεται να παρατάξει τους Πειραιώτες ο Μίτσελ.

Στα ύψη είναι η ψυχολογία όλων στον Ολυμπιακό μετά την σπουδαία νίκη στην έδρα της Άντερλεχτ και τις νίκες στο πρωτάθλημα, οι οποίες τον διατηρούν μόνο πρώτο στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Σήμερα το πρωί (στις δέκα) οι Πειραιώτες

αναχωρούν με στόχο ένα νέο «χτύπημα» με το οποίο θα… αγκαλιάσουν τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο και ταυτόχρονα την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάζει τα πλάνα του ο Μίτσελ, χωρίς καν να έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Άλλωστε, η φετινή ομάδα υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος παίρνει αρκετά ρίσκα στους αγώνες της, κοιτάζει πάντα τη νίκη.

Ο 50χρονος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και να μην επαναπαυτούν στιγμή.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Μανιάτης (ή ο Σαλίνο), Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, εφόσον παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μανιάτης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βάις και ο Φουστέρ (ή ο Ντομίνγκες), με τον Σαβιόλα και τον Μήτρογλου να είναι το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Μασάντο, Μετζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος και Γιαταμπαρέ.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα